Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

DSC01003

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και του εκπροσώπου της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης «ΓΚΑΖΙΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ Ε.Δ.Ε.» κ. Γκαζιάνη Ιάσωνα η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ».
Για το παραπάνω έργο συντάχθηκε η αριθμ 74/2012 μελέτη προϋπολογισμού 1.060.000,00€. Η δημοπράτηση του πραγματοποιήθηκε στις 19/08/2013 με ανάδοχο την Εργοληπτική Επιχείρηση «ΓΚΑΖΙΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ Ε.Δ.Ε.», η οποία προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση, ήτοι 43,23%. Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ.
Το έργο αφορά τη βελτίωση – ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Γρεβενών με την κατασκευή νέου στίβου 6 διαδρόμων μήκους 400μ. επιστρωμένο με συνθετικό τάπητα και την κατασκευή νέου τοιχίου περίφραξης του σταδίου επί της οδού 13ης Οκτωβρίου στα όρια της ρυμοτομικής γραμμής.
Στην κατασκευή του έργου θα ληφθούν υπόψη οι τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τα αντίστοιχα συνοδευτικά σχέδια θα προσαρμοσθούν στις συνθήκες και στη φύση του έργου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η άρτια λειτουργία του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΙΧ χτύπησε παιδάκι με ποδήλατο στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής και ο οδηγός το εγκατέλειψε-Συνελήφθη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής, όταν ΙΧ χτύπησε παιδάκι που οδηγούσε ...