Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ» αθλ. εγκαταστάσεων Γρεβενών

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ» αθλ. εγκαταστάσεων Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

grevena xlootapitas

Υπεγράφη στις 19/08/2013 στα γραφεία του Δήμου Γρεβενών, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ» από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης «Ράμμος Νικόλας Ε.Δ.Ε.» κ. Ράμμο Νικόλαο  με προϋπολογισμό 61.459,96€. Η προθεσμία περαίωσης του έργου ανέρχεται στους 18 μήνες.

Για το παραπάνω έργο συντάχθηκε η αριθμ 23/2013 μελέτη προϋπολογισμού 64.694,70€. Η δημοπράτηση πραγματοποιήθηκε στις 20/05/2013 με ανάδοχο την «Ράμμος Νικόλαος Ε.Δ.Ε »  η οποία προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση ήτοι 5%.

Στα πλαίσια του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ» θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανεγκατάστασης χλοοτάπητα για την αποκατάσταση φθορών στους αγωνιστικούς χώρους πολλών αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη των Γρεβενών αλλά και στις  Τοπικές Κοινότητες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 469 κρούσματα (Παρασκευή) – Μικρός ο αριθμός και σε ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 469 τα νέα κρούσματα – 307 οι διασωληνωμένοι, 20 θάνατοι Στη Δ. Μακεδονία εντοπίζονται: Στην ΠΕ Γρεβενών ...