Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Το ΔΩΚ στην 2η Πανελλήνια συνάντηση μαθητικών ορχηστρών κιθάρας και κιθαριστικών συνόλων

Το ΔΩΚ στην 2η Πανελλήνια συνάντηση μαθητικών ορχηστρών κιθάρας και κιθαριστικών συνόλων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

athlitismos

Το Σύνολο Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης συμμετέχει και φέτος στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μαθητικών Ορχηστρών Κιθάρας και Κιθαριστικών Συνόλων, που πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ. και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Διοργανωτής είναι το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Νάνση Χατζή, καθηγήτρια του Δ.Ω.Λ. Η συνάντηση εντάσσεται στην προσπάθεια δημιουργίας ενός ετήσιου κύκλου συναυλιών των Συνόλων που παίρνουν μέρος στις συνεργαζόμενες πόλεις και ως στόχο έχει να φέρει σε επαφή νέους κιθαρίστες που απολαμβάνουν την ομαδική καλλιτεχνική δημιουργία.
Το Σύνολο αποτελούν οι Γελαδάρη Ανδρονίκη, Γιακισικλή Χριστίνα, Κιόρτσης Βασίλης, Κουκουμπέσης Γιώργος, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Παπανδρέα Ιωάννα, Παππά Μαρία, Πυθαρά Αγνή, Σιώμου Νένα, Τασινός Μιχάλης, Χανιώτη Βασιλική και Χρηματόπουλος Γρηγόρης, ενώ συμπράττουν στο μουσικό τους ταξίδι οι Ελένη Χατζημουρατίδου στο βιολί, και Βάσω Βακουφτσή στο καχόν.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργάνωσε επιμορφωτικό webinar με τη συμμετοχή 1.500 εκπαιδευτικών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Αρναίας, Βιστωνίδας, Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, Κιλκίς, Παρανεστίου, ...