Αρχική > Uncategorized > ΤΟΝ ΓΚΑΖΙ ΚΑΠΛΑΝΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑÚΔΑΣ
None

ΤΟΝ ΓΚΑΖΙ ΚΑΠΛΑΝΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑÚΔΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αφήγησης και Τεχνών του Λόγου, παρουσίασε το βιβλίο του Γκάζι Καπλάνι με τίτλο «Με λένε Ευρώπη».
Πρόκειται για ένα σημαντικό νέο και πολυσυζητημένο έργο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.
Στο βιβλίο, που πραγματεύεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο την μετανάστευση, συνυπάρχει το αύριο με το σήμερα, ο σπαρταριστικός ρεαλισμός με τον μαγικό παραλογισμό, η Δύση με την Ανατολή και η πραγματικότητα με την μυθοπλασία, σύμφωνα με τον ίδιο τον Συγγραφέα, που γνωρίστηκε και κουβέντιασε με όσους βρέθηκαν στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης.
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Συγγραφέα η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, καθώς και στα σημαντικά μηνύματα που εκπέμπει το έργο του και τα οποία έχουν πολλούς αποδέκτες.
Μεγάλη τιμή για την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαϊδας χαρακτήρισε την παρουσία του κ. Καπλάνι η Πρόεδρός της Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, ενώ δίνοντας κάποια βιογραφικά στοιχεία υπογράμμισε ότι ο Συγγραφέας γεννήθηκε στην πόλη Λούσνια της Αλβανίας, ενώ από το 1991 ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και διδάκτορας του Παντείου, ενώ από το 2001 αρθρογραφεί στην εφημερίδα τα «ΝΕΑ», εργάζεται σκληρά, ταξιδεύει παντού και συνεχίζει να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο…

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team