Αρχική > Uncategorized > ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ Β΄ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
None

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ Β΄ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα τα μέλη και το προσωπικό του Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Πτολεμαΐδας, έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα, στον κατάμεστο χώρο τους.
Με την ευχή για καλή χρονιά με υγεία και αγάπη, υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Απόστολος Σταυριανίδης.
Μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Πτολεμαΐδας Γρηγόρη Τσιούμαρη, ο Αντιδήμαρχος Απόστολος Καΐδης επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα στο πλευρό της τρίτης ηλικίας και ενδιαφέρεται για την καλή λειτουργία του ΚΑΠΗ, που αποτελεί το χώρο αναψυχής αλλά και δημιουργίας των μελών του.
Από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος Κυριακή Σαββουλίδου απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, ενώ η συντοπίτισσά μας Ελένη Σιόλιου ανοίγοντας ένα «παράθυρο» στην παράδοση, αναφέρθηκε στα πατροπαράδοτα έθιμα της Πρωτοχρονιάς.
Ευχές με τους ηλικιωμένους αντάλλαξαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Τέλιου, οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Αλεξανδρίδης, Ιωάννης Ασπράγκαθος, Αθανάσιος Βούρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρύσανθος Ταϊρίδης και Σοφία Λαζαρίδου, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Α΄ ΚΑΠΗ και μέλη προηγούμενων Διοικήσεων.
Το δικό της χρώμα στην όλη διοργάνωση έδωσε η χορωδία του ΚΑΠΗ με τον χοράρχη Βασίλη Γλυκεράκη, αποδίδοντας πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας από τον κ. Σταυριανίδη με τυχερό τον Νικόλαο Παύλου που έτυχε το «φλουρί», σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Μάγγος, που με το μπουλούκι και τα τραγούδια του διασκέδασε τα μέλη του ΚΑΠΗ και τους παρευρισκόμενους.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team