Αρχική > Uncategorized > Τελικοί Αγώνες Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων
None

Τελικοί Αγώνες Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Την Τρίτη 31/3/09 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων του Νομού Κοζάνης.
Ο τελικός Αγοριών έγινε μεταξύ των ομάδων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και του Δημοτικού Σχολείου Αιανής, όπου νικήτρια ήταν η ομάδα του 8ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας με σκορ 14-10.
Ο τελικός κοριτσιών έγινε μεταξύ των ομάδων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, όπου νικήτρια ήταν η ομάδα του 6ου Δημοτικού Κοζάνης με σκορ: 17-7.
Στους αγώνες χειροσφαίρισης δημοτικών συμμετείχαν συνολικά 30 ομάδες δημοτικών σχολείων του Νομού Κοζάνης και έγιναν 29 αγώνες χειροσφαίρισης, που χαρακτηρίστηκαν από πνεύμα άμιλλας και υγιούς συναγωνισμού.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Νέα Αυστηρότερα μέτρα λειτουργίας στην Εστίαση και Διασκέδαση από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου με ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τους ανήλικους και για test»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα νέα μέτρα λειτουργίας στην εστίαση και διασκέδαση, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών ...