Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Συνεδρίαση της 2ης Ν.Ε.
None

Συνεδρίαση της 2ης Ν.Ε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 13:00 η 2η Νομαρχιακή Επιτροπής της Ν.Α. Κοζάνης για τα παρακάτω θέματα:
1.Γνωμοδότηση για τη Μ.Π.Ε. του έργου: «Κεντρικές εγκαταστάσεις Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (ΚΕΟΔ) Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας».
2.Εισηγητική έκθεση του έργου: «Διάνοιξη 2 γεωτρήσεων λόγω εδαφικών ρωγματώσεων στο Δ.Δ. Μαυροπηγής του Δήμου Πτολεμαΐδας».
3.Εισηγητική έκθεση για τον τρόπο δημοπράτησης του έργου: «Εκσκαφή τάφρου και βελτίωση αγροτικών δρόμων στα αγροκτήματα Σισανίου».
4.Εισηγητική έκθεση για τον τρόπο επιλογής της εργοληπτικής επιχείρησης για την κατασκευή του έργου: «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Κοιμητηρίων Λιβαδερού».
5.Εισηγητική έκθεση για τον τρόπο επιλογής της εργοληπτικής επιχείρησης για την κατασκευή του έργου: «Τσιμεντόστρωση δρόμων στο Δήμο Νεάπολης (Πεπονιά και Περιστέρα)».
6.Εισηγητική έκθεση για τον τρόπο δημοπράτησης του έργου: «Γήπεδο καλαθοσφαίσης πετοσφαίρισης στο ΕΠΑΛ Σερβίων».
7.Εισηγητική έκθεση για τον τρόπο επιλογής της εργοληπτικής επιχείρησης για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ. Αμυγδαλιάς (οικισμός Ανατολής) Δ. Ελίμειας».
8.Γενική παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εκπόνηση μελετών οδοποιίας σε διάφορες περιοχές του Ν. Κοζάνης (1η Σ.Σ.Ε.)».
9.Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Ν.Α. Κοζάνης, της Ν.Α. Φλώρινας και της ΑΝΚΟ ΑΕ, που αφορά το: «Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης για τη μεταλιγνιτική περίοδο».
Διάφορα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team