Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ με τον δήμαρχο Κοζάνης

Συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ με τον δήμαρχο Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailekav dimos kozanis

Τον Δήμο Κοζάνης επισκέφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2013, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Παπαγιανννίδης, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλη Καραπάτσιο.
Η συζήτηση είχε ως βασικό θέμα την εξέλιξη της διαδικασίας ανέγερσης του κτηρίου του ΕΚΑΒ, σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Κοζάνης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας-Θεσσαλίας Παπαγγελής Δημήτρης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κοζάνης και του ΕΚΑΒ από την Αθήνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η μελέτη για το κτήριο του ΕΚΑΒ έχει ολοκληρωθεί, και αναμένεται η ένταξή της στο ΕΣΠΑ, από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στάση Σερβίων: «Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ- Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων που συννεδρίασε σήμερα και καλώντας τον Γενικό Γραμματέα της ...