Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ για το ζήτημα των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Πρόεδρο του ΑΔΜΗΕ για το ζήτημα των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


admie

Το ζήτημα της μεταφοράς των πυλώνων ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής αλλά και των πυλώνων που περνούν από τον χώρο όπου πρόκειται να μετεγκατασταθεί η Ποντοκώμη, ήταν τα κύρια ζητήματα της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), Ιωάννη Γιαρέντη.

Στη σύσκεψη μετείχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βαγγέλης Καραπάτσιος, το μέλος του εποπτικού του ΑΔΜΗΕ, Μανώλης Παφίλης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και του ΑΔΜΗΕ.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα την εξέλιξη και των δύο προαναφερθέντων έργων, ενώ οριστικοποίησαν κρίσιμα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν ώστε τα έργα να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.

Ιδιαίτερα για το θέμα της μεταφοράς των πυλώνων που διασχίζουν τον οικισμός της Χαραυγής, ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ  διατύπωσε την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα το έργο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team