Αρχική > Uncategorized > Συνάντηση δημάρχου Αιανής με αντιπροσωπεία συλλόγου Γονέων του Δημοτικού σχολείου
None

Συνάντηση δημάρχου Αιανής με αντιπροσωπεία συλλόγου Γονέων του Δημοτικού σχολείου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αιανής, αποτελούμενη από τις κ.κ. Ντίνα Γκαραλιού Πρόεδρο, Ντίνα Καραγιάννη, Ρούλα Μπούλη, Φωτεινή Στόκα, Βίκυ Μέλα και Τερέζα Δημητράκη,   δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο την Τρίτη ο δήμαρχος Αιανής κ. Γιώργος Τζέλλος.
Η επίσκεψη-συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν και προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο Αιανής από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Αιανής.
Η αντιπροσωπεία έθεσε τα θέματα της υλικοτεχνικής υποδομής, των εποπτικών μέσων και του εξοπλισμού του σχολείου και ζήτησε από το Δήμαρχο να βοηθήσει και ο Δήμος για την αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη διοίκηση για το νομικό καθεστώς που ισχύει στις σχέσεις του Δήμου και της σχολικής επιτροπής, την μειωμένη χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, λόγω της περιοριστικής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση και για τα προβλήματα που προκύπτουν εξ αιτίας αυτής και υποσχέθηκε πως ο Δήμος, στο υπόλοιπο της δημοτικής θητείας, θα  στηρίξει,  στο μέτρο του δυνατού, όπως έκανε και σε όλη τη προηγούμενη περίοδο, τις προσπάθειες της νέας διοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία  στο έργο της.
Συμφωνήθηκε δε σύντομα να υπάρξει και νέα συνάντηση για να  εξεταστούν και άλλα θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δυο μερών και ιδιαίτερα θέματα διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων για προβλήματα που αφορούν την σχολική κοινότητα.    

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team