Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συνάντηση για τις έντονες διαστάσεις παραεμπορίου στα Γρεβενά

Συνάντηση για τις έντονες διαστάσεις παραεμπορίου στα Γρεβενά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

1

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 12μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, με μοναδικό θέμα το παραεμπόριο και τις έντονες διαστάσεις που έχει πάρει στην πόλη των Γρεβενών.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση, ανέλυσε τις πτυχές του παραεμπορίου, επισήμανε την σπουδαιότητα του προβλήματος και   τόνισε  την ανάγκη αντιμετώπισης  του.

Ανέφερε ότι η πληγή του παραεμπορίου βάλει όσο ποτέ τις επιχειρήσεις,  που στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Τέλος, αντιλαμβανόμενος το δύσκολο έργο που κλίνονται να επιτελέσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ζήτησε περισσότερους και συστηματικότερους ελέγχους με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού και των νόμιμων εμπόρων.

και το Αστυνομικό Τμήμα οι κ.Λαφαζάνης Ευάγγελος  και κ. Ντακούλας Χρήστος.

Οι εκπρόσωποι των φορέων δήλωσαν γνώστες του  θέματος, ανέφεραν ότι γίνονται έλεγχοι και δεσμεύτηκαν ότι θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

Στην συνάντηση τον Δήμο Γρεβενών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Τόσκας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας  ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης  το  τμήμα εμπορίου και τουρισμού  της Π.Ε. Γρεβενών οι κ. Τζιαμπίρη Μαρία, κ. Παλέγκας Ανδρέας  το  τμήμα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης  του Δήμου Γρεβενών οι κ. Χατζησυμεωνίδης Παύλος , κ. Μπαλοδήμος Νικόλαος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μία «καθυστερημένη» αναφορά στο σημαντικό έργο των ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΩΝ, εν μέσω πανδημίας! – Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι πρώτοι που υμνήσαμε και ευχαριστήσαμε ήταν οι «ήρωες» πίσω από τις μάσκες Γιατροί και Νοσηλευτές, που παλεύουν ...