Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

kouptsidis dimosthenis

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Γρεβενών Στεργίου Βρέντζιου τα θερμά του συλλυπητήρια αναφέροντας τα εξής:
«Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Στέργιος Βρέντζιος ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της μεταπολίτευσης. Διετέλεσε Δήμαρχος την τετραετία 1975-1979.
Ο Στέργιος Βρέντζιος διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη του για την πόλη των Γρεβενών, την ευρυμάθειά του και την οξυδέρκειά του.
Την αγάπη του για τον τόπο μας την απέδειξε όχι μόνο ως Δήμαρχος αλλά και ως Εκπαιδευτικός, ενώ η παρουσία του στο κοινωνικό γίγνεσθαι υπήρξε εποικοδομητική. Όλοι μας θα τον θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη.
Σε ένδειξη τιμής και μνήμης του προτείνω από τη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών να διατεθεί το ποσό των 300,00 € στα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης, ώστε σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών να βοηθηθούν μαθητές που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθεί το θέμα της Ονοματοδοσίας οδού Στεργίου Βρέντζιου επί της επεκτάσεως του Σχεδίου Πόλεως.
Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των ...