Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Συγκροτήθηκε η διοίκηση του Τοπικού Τμήματος
None

Συγκροτήθηκε η διοίκηση του Τοπικού Τμήματος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Τοπικού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε./ΔΕΗ, στη συνεδρίαση του στις 18 Φλεβάρη, μετά από πρόσκληση του Γραμματέα.
Κατά τη συνεδρίαση και μετά από έναν εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος και των μελών του Κ.Δ.Σ. τα οποία παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τόσο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ομόφωνα ως εξής:
Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Γεώργιος Ζαφείρης, αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Ανουλίδης, γραμματέας ο Γεώργιος Διαμαντόπουλος, ταμίας ο Παντελής Ασλανίδης, γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ο Χρήστος Καρογδανίδης και μέλη οι Ιωάννης Θεοδωρίδης και Δημήτριος Νιάκας.
Ο νέος Πρόεδρος Γ. Ζαφείρης κλείνοντας τη διαδικασία της συνεδρίασης και αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε συλλογικά και χωρίς διακρίσεις για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα του κλάδου αλλά και της επιχείρησης γενικότερα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team