Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της τοπικής ανάπτυξης σήμερα στην Κοζάνη

Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της τοπικής ανάπτυξης σήμερα στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

kozani75

«Να σχεδιάσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ για την πόλη μας» καλεί ο δήμος Κοζάνης τους δημότες της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθούν οι ίδιοι, οι φορείς και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με σκοπό την ενεργό συμμετοχή τους στις διαδικασίες προβολής του Δήμου, σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και της δημιουργίας και της διατήρησης ενός ελκυστικού και αναγνωρίσιμου προφίλ υψηλής ποιότητας, που θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την τοπική ανάπτυξη του Δήμου Κοζάνης, μέσα από τις δράσεις ενός του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί, την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα του Κοβεντάρειου, στα πλαίσια της αντίστοιχης μελέτης που εκπονεί το Εργαστήριο Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής, του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τα παρακάτω θέματα:

1. Σχεδιασμός Έρευνας, με εισηγητή τον κ. Αλέξιο Δέφνερ, Καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

2. Πρακτικές branding πόλεων από το εξωτερικό // οι δραστηριότητες τουρισμού και πολιτισμού ως στοιχείο προβολής της πόλης, με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Καραχάλη, Οικονομολόγο, Εξωτερικό Διδάσκων Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

3. Η ελληνική πραγματικότητα του μάρκετινγκ πόλεων, το γενικότερο περιβάλλον και η Κοζάνη, με εισηγητή τον κ. Θεόδωρο Μεταξά, Επίκουρο καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

4. Διερεύνηση στάσεων μέσω έρευνας πεδίου: Η γνώμη των κατοίκων για τη σημερινή και τη μελλοντική εικόνα της Κοζάνης, με εισηγητή το κ. Κλεάνθη Συρακούλη, Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

5. Επόμενα βήματα, με εισηγητή τον κ. Αλέξιο Δέφνερ, Καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team