Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Στο προσκήνιο η διεκδίκηση Συμβουλευτικού Σταθμού
None

Στο προσκήνιο η διεκδίκηση Συμβουλευτικού Σταθμού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έναν σύντομο απολογισμό δράσης για τη χρονιά που πέρασε έκανε η διοίκηση του Συλλόγου Ενάντια στις Εξαρτήσεις Νομού Κοζάνης, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα.
Τη χρονιά που πέρασε ο σύλλογος όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει στο προσκήνιο το αίτημα για ίδρυση Συμβουλευτικού Σταθμού που λείπει από την περιοχή μας, αλλά να πάει και ένα βήμα πιο πέρα. Να πραγματοποιήσει δράσεις στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης, αλλά να διοργανώσει και πολιτιστικές δράσεις, ανέφερε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Αθανασιάδου.
Έκανε ειδική αναφορά στις δύο ημερίδες που διοργάνωσε ο σύλλογος για το θέμα της πρόληψης από τη χρήση ουσιών και στην εφηβική ομάδα «πυρήνα εφήβων» που σχηματίστηκε στο σύλλογο με τη συνδρομή του ψυχολόγου Δημήτρη Πενέκελη, η οποία μάλιστα έστησε και παρουσίασε μια ιδιαίτερα αξιόλογη θεατρική παράσταση στο κοινό της περιοχής. Έκανε επίσης μνεία στη Ραδιοφωνική εκπομπή του Συλλόγου με τίτλο «Ο καθρέφτης και το μαχαίρι» που φιλοξενείται κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο “Ελεύθερο Ραδιόφωνο Πτολεμαΐδας”, εκπομπή που, όπως σημείωσε, έκανε ήδη μεγάλη αίσθηση, ιδιαίτερα στους εφήβους και μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Εορδαίας.
Το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνη της Ραδιοφωνικής εκπομπής του συλλόγου Κατερίνα Παρλάνη- Θεολογίτη ευχαρίστησε τους μαθητές Λυκείων της πόλης που εργάζονται για την παραγωγή της εκπομπής, καθώς και την ομάδα εφήβων του συλλόγου που ανέβασε τις θεατρικές παραστάσεις «Κοκκινοσκουφίτσα, μια σύγχρονη εκδοχή» και «Μοναξιά» οι οποίες άφησαν άριστες εντυπώσεις, καθώς και τους μαθητές του 1ου Λυκείου Πτολεμαΐδας που επιφύλαξαν ένα μελωδικό φινάλε στην εκδήλωση.
Ευχές για δημιουργική χρονιά εξέφρασαν στα μέλη του συλλόγου η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελισάβετ Σπόντη, η π. Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας Κυριακή Σαββουλίδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ελευθεριάδης και Δημήτρης Τραχανάς και ο εκπρόσωπος του Μποδοσάκειου νοσοκομείου και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας Χρήστος Κατσίνας.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team