Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Στις 929.243 € οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί προς τη ΔΕΤΗΠ

Στις 929.243 € οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί προς τη ΔΕΤΗΠ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

KOUSIDI1

Με διακοπή της σύνδεσης της τηλεθέρμανσης απειλεί τους κακοπληρωτές καταναλωτές της Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, με επείγουσα ειδοποίησή της, καθώς το ύψος των οφειλών 766 οικοδομών προς την επιχείρηση από ανεξόφλητους λογαριασμούς ανέρχεται στις 929.243,86 ευρώ.
Η ΔΕΤΗΠ ενημερώνει ειδικότερα τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι:
Παρά τις ειδοποιήσεις της επιχείρησης, 766 οικοδομές οφείλουν μέχρι σήμερα 929.243,86 €, από ανεξόφλητους λογαριασμούς της προηγούμενης περιόδου, ενώ 2.814 οικοδομές εξόφλησαν με συνέπεια ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς τους.
Τονίζει ότι, «σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών μας ΔΕΝ επιβάλαμε κανένα πρόστιμο στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και διατηρούμε ΣΤΑΘΕΡΗ από το 2010, την εξαιρετικά χαμηλή τιμή της θερμότητας.
Επειδή το μεγάλο ποσό των παραπάνω οφειλών έχει εξαντλήσει την οικονομική αντοχή της επιχείρησης, καλούμε τους οφειλέτες Τηλεθέρμανσης να εξοφλήσουν αμέσως το σύνολο των οφειλομένων ποσών, το αργότερο, ως τις παρακάτω προθεσμίες :
1. Οφειλέτες περιόδου 2011-2012 : Προθεσμία Εξόφλησης 16 Σεπτεμβρίου 2013.
2. Οφειλέτες περιόδου 2012-2013 : Προθεσμία Εξόφλησης 30 Σεπτεμβρίου 2013.
Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουμε σε ΔΙΑΚΟΠΗ και επιβολή του κόστους επανασύνδεσης 50 € ανά κτήριο.»
Για την διευκόλυνση στην επίλυση των διαφορών των οικοδομών συνεχίζουμε να παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ νομική συνδρομή από δικηγόρο της επιλογής των οικοδομών με διάθεση ποσού 50,00 € από την Δ.Ε.ΤΗ.Π. για την έκδοση εξώδικης όχλησης κατά οφειλετών ενοίκων.
Για μια ακόμη φορά η διοίκηση της ΔΕΤΗΠ επαναλαμβάνει ότι «οι πόροι για την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης προέρχονται αποκλειστικά από τους καταναλωτές. Η συνέπεια των καταναλωτών μας εξασφαλίζει την χαμηλή τιμή της Τηλεθέρμανσης και εγγυάται την συνέχιση του κοινωφελούς έργου της καθαρής φθηνής θέρμανσης σε όλους του κατοίκους.»
Πληροφορίες, διευκρινίσεις δίνονται από το Γραφείο Κοινού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. τηλ.: 24630 55743 και 24630 54420, 21, 22.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: Ικανοποίηση για την αναστολή πώλησης βιομηχανικών προϊόντων στις λαϊκές της ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι, Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες ημέρα Σάββατο με υψηλότατα στελέχη της Κυβέρνησης, τα ...