Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
None

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΟ παγετός και οι χιονοπτώσεις που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Μακεδονία, έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές περιοχές.
Η συγκοινωνία διεξάγεται με αντιολισθιτικές αλυσίδες, κυρίως λόγω του παγετού, αλλά και του χιονιού, σε αρκετά σημεία των νομών Φλώρινας και Καστοριάς. Ειδικότερα, αντιολισθιτικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται: Στο νομό Καστοριάς, στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Βιτσίου από το 22ο έως το 30ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου, από το 30ο έως το 50ο χιλιόμετρο. Στο νομό Φλώρινας, στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς από το 18ο έως το 30ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας, από το 15ο έως το 25ο χιλιόμετρο, καθώς και στον επαρχιακό δρόμο Αετού Νυμφαίου.
Στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών δεν απαιτούνται αντιολισθιτικές αλυσίδες, ωστόσο οι υπηρεσίες της τροχαίας στους τέσσερις νομούς της ακριτικής περιφέρειας προειδοποιούν ότι οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια και συνιστούν τους οδηγούς να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, κυρίως τις νυχτερινές ώρες.
Τέλος, ο κρατικός μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, των νομαρχιών και των δήμων βρίσκεται σε επιφυλακή. Τα αποχιονιστικά μηχανήματα ρίχνουν συνεχώς αλάτι για το λιώσιμο των πάγων.

Χ.Β.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...