Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
None

ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο νέος πρόεδρος πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη συνάντηση με το Διοικητικό προσωπικό και τους εργαζόμενους των συνεργείων της επιχείρησης.
Ο κ. Τσαγκαλίδης ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους προκειμένου η επιχείρηση να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα την αφορούν.
Μελετώντας όλα τα ζητήματα, που έχουν σχέση με την λειτουργία της, υποσχέθηκε ότι σε στενή συνεργασία με την Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, θα συμβάλλουν στην προώθηση και επίλυσή τους, προκειμένου η επιχείρηση ν’ αλλάξει «πρόσωπο».
«Θα προσπαθήσουμε και με την δική σας συνεργασία να υλοποιήσουμε της δεσμεύσεις της Δημάρχου για καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες με μία επιχείρηση, που θα βρίσκεται στο επίπεδο που της αρμόζει» επεσήμανε ο κ. Τσαγκαλίδης.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ άκουσε με προσοχή τους εργαζόμενους δέχθηκε τις προτάσεις τους οι οποίες ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες καθώς ο στόχος είναι κοινός και αφορά ένα καλύτερο μέλλον της επιχείρησης.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team