Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Σε άθλια κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη – Σχεδιάζει να αυτοκτονήσει!

Σε άθλια κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη – Σχεδιάζει να αυτοκτονήσει!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


newego_LARGE_t_1101_54197402_type12128

Η καταδικασθείσα σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο καθηγητής Ψυχιατρικής που την παρακολουθεί απευθυνόμενος στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών είπε πως είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της, αφού αναζητάει τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την Τετάρτη συνεδρίαζε το εφετείο Αναστολών ωστόσο δεν εκδόθηκε απόφαση. Εντύπωση όμως προκάλεσε η κατάθεση του αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνου Φουντουλάκη, ο οποίος είπε πως η Βίκυ Σταμάτη πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη.

Οπως γράφει και η Espresso ο κ.Φουντουλάκης είπε «Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει διαρκώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στη δικαστική διαδικασία».

Μάλιστα ανέφερε και ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου η Βίκυ Σταμάτη παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις «Είχε βγει στο διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της», είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Ψυχιατρικής.

 

imerisia.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team