Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Πρόταση για τη διοργάνωση Αγώνων «Grand–Prix» στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας
None

Πρόταση για τη διοργάνωση Αγώνων «Grand–Prix» στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης (Β΄ Αθηνών) και Κ. Βελόπουλος (Β΄ Θεσσαλονίκης) κατέθεσαν την εξής ερώτηση προς τους Υπουργούς Μεταφορών, Τουριστικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών:
«Διεθνώς κερδίζει συνεχώς έδαφος η ιδέα της διοργάνωσης Αγώνων «Grand Prix» (Γκραν-Πρι) μέσα σε πόλεις με παράλληλη τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας. Η διοργάνωση Αγώνων «Γκραν-Πρι» είναι γνωστό ότι συνεπάγεται έσοδα και διεθνή προβολή για την χώρα που τους φιλοξενεί.
Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες που δεν διαθέτει πίστα τέτοιων αγώνων και έτσι δεν διοργανώνει ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Περισσότερο από ποτέ η χώρα μας έχει σήμερα την ανάγκη προβολής των δικαίων μας αναφορικά με την Μακεδονία, κάτι που θα αναδείξει παράλληλα και την εθνικιστική υστερία και επιθετικότητα των Σκοπιανών. Η διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων αναμφίβολα βοηθά τις διοργανώτριες χώρες και τις τοποθετεί στο κέντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αρκεί να υπάρχει φαντασία και όρεξη για τη διοργάνωση ενός γεγονότος πραγματικά εντυπωσιακού.
Κατόπιν τούτου
Ερωτάσθε
Θα εξέταζε η κυβέρνηση τη διοργάνωση ενός Αγώνα «Γκραν-Πρι» στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη;»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team