Αρχική > Uncategorized > Προώθηση θεμάτων του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου Βελτίωση της λειτουργίας του
None

Προώθηση θεμάτων του «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ» Νοσοκομείου Βελτίωση της λειτουργίας του

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Σειρά ενεργειών και συναντήσεων με τους αρμόδιους παράγοντες του Υπουργείου Υγείας είχε στην Αθήνα ο Διοικητής κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΪΤΙΔΗΣ προκειμένου να επιλυθούν σοβαρά θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η λειτουργία του.
Ειδικότερα:
1) Ο κ. Διοικητής συναντήθηκε με του υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ και του εξέθεσε την ανάγκη ενίσχυσης του Ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, σύμφωνα με αναλυτικές εκθέσεις που εστάλησαν από μηνών στις αρμόδιες Υπηρεσίες. Ο κ. Υπουργός εξέφρασε για μια ακόμη φορά το προσωπικό του ενδιαφέρον για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
2) Για το ίδιο θέμα ( αύξηση του προσωπικού του Νοσοκομείου ) ο κ. Διοικητής είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες
– τους Γενικούς Γραμματείς κ.Καλογερόπουλο Αριστείδη, κ. Ριζά Βασίλειο
– τη Γενική Διευθύντρια προσωπικού κα. Τσαγδή
– τη Διευθύντρια προσωπικού κα. Παπανώτη
τον κ. Πιπερίδη, εισηγητή προσλήψεων και ζήτησε την αυξηση του προσωπικού του Νοσοκομείου.
Όλοι δεσμεύθηκαν ότι θα εγκρίνουν για το ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο τον μέγιστο δυνατό αριθμό προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, κατά τις επικείμενες προσλήψεις μέσω διαφόρων σχετικών προγραμμάτων.
3) Μετά από σχετική εισήγηση και έντονη επιμονή του κ. Διοικητού, το αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεως Διευθυντών που συνεδρίασε υπό την προεδρία του, ενέκρινε και πάλι τον Παιδίατρο κ. Κυφωνίδη για τη θέση του Διευθυντού της Παιδιατρικής κλινικής.
4) Η Χειρουργική κλινική ενισχύθηκε με την έγκριση πρόσληψης ως επικουρικού, του Ιατρού κ. Τσιριπίδη Ορέστη. Τη σχετική απόφαση παρέλαβε ο κ. Διοικητής και σήμερα υπεγράφη η πρόσληψη.
5) Σε συνεργασία με τους αρμόδιους του Ιδρύματος ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, προωθείται η δωρεάν εκπόνηση της μελέτης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, στην οποία, όπως έχει ανακοινωθεί προ διμήνου, θα στεγαστούν:
τμήμα χημειοθεραπείας
οφθαλμολογικό ιατρείο,
ψυχιατρικό και παιδοψυχιατρικό τμήμα
ενώ σε τελείως ξεχωριστούς χώρους θα στεγαστούν ο βρεφονηπιακός σταθμός για τα παιδιά του προσωπικού και οι οριστικές εγκαταστάσεις για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Κοζάνης.
Όσο για την καταβολή της αμοιβής των ιατρών για τις εφημερίες, η σχετική πίστωση υπεγράφη και προωθείται προς καταβολή στους δικαιούχους.
Η Διοίκηση του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ Νοσοκομείου, σε στενή συνεργασία με όλο το προσωπικό και τη συμπαράσταση του Υπουργού κ. ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, των Γενικών Γραμματέων κ.κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΡΙΖΑ, του προέδρου της 3ης ΥΠΕ κ. ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και των υποδιοικητών κ.κ. Γ. ΤΟΠΑΛΙΔΗ και ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ αγωνίζεται, με τις υπάρχουσες δυνατότητες και συγκυρίες, για τη διατήρηση του Νοσοκομείου στην κορυφή των επαρχιακών Νοσοκομείων και τη συνεχή βελτίωση του, ώστε να παρέχει άριστη περίθαλψη στην επαρχία Εορδαίας και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Νέα Αυστηρότερα μέτρα λειτουργίας στην Εστίαση και Διασκέδαση από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου με ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τους ανήλικους και για test»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα νέα μέτρα λειτουργίας στην εστίαση και διασκέδαση, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών ...