Αρχική > Uncategorized > ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΡΕΝΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
None

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΡΕΝΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Να γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Αλιείας στην πόλη της Πτολεμαΐδας το 2010 θα προτείνει η Έφορος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας Ρένα Βγενοπούλου στην Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που θα γίνει στην Βρέμη της Γερμανίας. Αυτό τόνισε στην τελετή βράβευσης των αθλητών του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ρίψης βολών θαλάσσιων βαρών (125 gr) που διεξήχθη την Κυριακή στο τοπικό διαμέρισμα Δροσερού του Δήμου Πτολεμαΐδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαϊδας.
Πρόκειται για ένα καινούργιο άθλημα για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη με σπουδαίες διακρίσεις όπως ο Προπονητής της Εθνικής Αγγλίας Τζέμι Ρέπες και ο Πρωταθλητής Κυπρίνου στην Ρουμανία κ. Λουρέσκου.
Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας και στην διάρκεια της τελετής βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν στο2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θαλασσίων βαρών παρών ήταν και ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ο οποίος καλωσόρισε τους Έλληνες και ξένους αθλητές λέγοντας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα φιλοξενούμε στην Πτολεμαΐδα ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό μέσα στο φυσικό μας περιβάλλον και παράλληλα είμαι πολύ υπερήφανος ως Δήμαρχος αφού ένας τοπικός μας σύλλογος, ο οποίος έχει λίγους μήνες ζωής, κατόρθωσε σήμερα και έφερε στον τόπο μας μία διαφορετική αλλά και σπουδαία διοργάνωση. Είμαι σίγουρος πως στο άκουσμα της Πτολεμαΐδας έχετε στο μυαλό σας την ρύπανση. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη δυσφήμηση που έχει υποστεί από τα Μ.Μ.Ε. ο τόπος μας αδίκως, ένας τόπος που δίνει τα πάντα για να τροφοδοτεί σε ποσοστό 70% όλη την Ελλάδα. Τα πράγματα όμως είναι τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που παρουσιάζονται, αρκεί να σας πω ότι πριν λίγες ημέρες ήμουν στις Βρυξέλες μαζί με άλλους τρεις Δημάρχους της Ελλάδας και παρουσία όλων των Δημάρχων των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης, όπου υπογράψαμε ένα σύμφωνο, προκειμένου να προστατέψουμε το περιβάλλον μειώνοντας επιπλέον την εκπομπή CO2».
Ο κ. Τσιούμαρης αναφέρθηκε ακόμη στις αθλητικές υποδομές που διαθέτει η Πτολεμαΐδα λέγοντας ότι τον Απρίλιο θα φιλοξενηθούν δύο ακόμη κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χαντ-μπολ αλλά και το Final Four του Πόλο και ως εκ τούτου η ανάληψη ενός κορυφαίου πρωταθλήματος σχετικού με το άθλημα είναι μια πρόταση που γίνεται στη δραστήρια έφορο της Ομοσπονδίας Ρένα Βγενοπούλου, η οποία με μεγάλη προθυμία θα τη μεταφέρει στη γενική συνέλευση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία του Συλλόγου εμφανίστηκε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρός του Κωνσταντίνος Τσακιρίδης λέγοντας:
«Μέσα στους τέσσερις πρώτους μήνες ζωής του Συλλόγου καταφέραμε να κερδίσουμε 300 μέλη και να διοργανώνουμε αγώνες που σχετίζονται με την αλιεία. Σήμερα είδα τους αθλητές μας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αγωνίζονται επάξια απέναντι σε αθλητές με μεγάλη πείρα και πολλές διακρίσεις. Το βλέμμα μας το έχουμε στραμμένο τώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κυπρίνου που θα διεξαχθεί στις 22-23-24 Μαΐου στο φράγμα του Περδίκκα».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...