Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTAE KWON DO ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΚΗ
None

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTAE KWON DO ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΚΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην κατηγορία των οκτώ καλύτερων αθλητριών Tae Kwon Do της Βόρειας Ελλάδας στην ανοιχτή κατηγορία, βρίσκονται οι αθλήτριες της «Εορδαϊκής Δύναμης» Γραμματούλα Χριστίδου και Ειρήνη Μπουράκη, οι οποίες το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων.
Οι δυο αθλήτριες θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κόντρα στους οκτώ καλύτερους της Νότιας Ελλάδας και η πρώτη της κάθε κατηγορίας θα αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Μεξικό.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Φεβρουαρίου, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η πόλη που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση. Ο προπονητής της «Εορδαϊκής Δύναμης» Χρήστος Χριστίδης, δήλωσε αισιόδοξος ότι οι δυο αθλήτριες του ομίλου θα κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο.
Στην διοργάνωση για την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, συμμετείχε και ο αθλητής Γιώργος Γρηγοριάδης στην κατηγορία έως 63 κιλά. Αν και η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν καλή δεν κατάφερε να προκριθεί.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team