Αρχική > Uncategorized > Προγράμματα κατάρτισης για εμπόρους
None

Προγράμματα κατάρτισης για εμπόρους

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Επιμορφωτικά προγράμματα κατάρτισης (ΚΑΕΛΕ) για τους εμπόρους και τους υπαλλήλους τους διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και καλεί όσους ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή.
Τα θέματα κατάρτισης αφορούν α) στην παρουσίαση και προώθηση προϊόντων με ηλεκτρονικό τρόπο και β) Εμπορική επιχειρηματικότητα και πληροφορική. Επιχειρηματική αξιοποίηση του internet.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο του συλλόγου από 8μ.μ.-9μ.μ. στο τηλ.24630 27265 και στο τηλέφωνο του προέδρου 24630 57077.
Αιτήσεις υπάρχουν στα γραφεία του συλλόγου και θα κατατεθούν έως 10/03/10.
Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει επίσης για τη διοργάνωση της 2ης έκθεσης «ΕΟΡΔΑΙΑ 2010» που θα πραγματοποιηθεί από 21έως 25 Απριλίου στον χώρο της εμποροπανήγυρης, με την επιχορήγηση του Ε.Β.Ε. Νομού Κοζάνης, με αντικείμενα: ΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν για μία αρχική επαφή με το τηλέφωνο του προέδρου Ματθ. Καλαϊτζόπουλου 24630-57077 και του γραμματέα Σοφοκλή Ασιανού 24630 -22453.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team