Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Προγράμματα κατάρτισης για εμπόρους
None

Προγράμματα κατάρτισης για εμπόρους

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επιμορφωτικά προγράμματα κατάρτισης (ΚΑΕΛΕ) για τους εμπόρους και τους υπαλλήλους τους διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και καλεί όσους ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή.
Τα θέματα κατάρτισης αφορούν α) στην παρουσίαση και προώθηση προϊόντων με ηλεκτρονικό τρόπο και β) Εμπορική επιχειρηματικότητα και πληροφορική. Επιχειρηματική αξιοποίηση του internet.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο του συλλόγου από 8μ.μ.-9μ.μ. στο τηλ.24630 27265 και στο τηλέφωνο του προέδρου 24630 57077.
Αιτήσεις υπάρχουν στα γραφεία του συλλόγου και θα κατατεθούν έως 10/03/10.
Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει επίσης για τη διοργάνωση της 2ης έκθεσης «ΕΟΡΔΑΙΑ 2010» που θα πραγματοποιηθεί από 21έως 25 Απριλίου στον χώρο της εμποροπανήγυρης, με την επιχορήγηση του Ε.Β.Ε. Νομού Κοζάνης, με αντικείμενα: ΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν για μία αρχική επαφή με το τηλέφωνο του προέδρου Ματθ. Καλαϊτζόπουλου 24630-57077 και του γραμματέα Σοφοκλή Ασιανού 24630 -22453.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team