Αρχική > Uncategorized > ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΤΟΥ Β.Δ.Ω.Π.
None

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΤΟΥ Β.Δ.Ω.Π.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιουνίου, το ετήσιο Κονσέρτο 2008 του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας.
Καλοσωρίζοντας τους εκπροσώπους των φορέων και τους παριστάμενους ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μίκης Μιχαηλίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των σπουδαστών και το έργο των καθηγητών για το Ωδειακό έτος, που ολοκληρώθηκε,, επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Μεταφέροντας τις ευχές και το ενδιαφέρον του Δημάρχου Πτολεμαΐδας για την ανοδική πορεία του Ωδείου, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Γρηγόρης Πουγαρίδης, συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την ομαλή λειτουργία του Ωδείου, που συνεχίζοντας την ενεργό παρουσία του στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης αποτελεί μοχλό ανάπτυξης και προώθησης της μουσικής παιδείας του τόπου μας προσφέροντας με τις σωστές μουσικές σπουδές, από καταξιωμένους μουσικοπαιδαγωγούς.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα, που λειτουργούν στο Ωδείο και οι Σχολές με 100 περίπου σπουδαστές, που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ το δικό τους χρώμα έδωσαν τα μέλη της Νεανικής Χορωδίας, της Χορωδίας Μονωδίας και της Πολυφωνικής Χορωδίας Πτολεμαΐδας, αποδίδοντας καταπληκτικά μουσικά κομμάτια από ένα πλούσιο ρεπερτόριο με μαέστρους τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη και την Χριστίνα Καπαρελιώτη.
Η Διοίκηση του Ωδείου βράβευσε όλους τους σπουδαστές και τις χορωδίες που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα για την νέα ωδειακή χρονιά θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο παράλληλα με τα σχολεία, ώστε να μην χαθεί ούτε μια διδακτική ώρα, ενώ όσες εγγραφές γίνουν μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχουν έκπτωση 50 %.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team