Αρχική > Uncategorized > Παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Φλώρινας του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία»
None

Παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Φλώρινας του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» στη Φλώρινα, παρουσίασε χθες ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.
Ο κ. Δακής στην ομιλία του τόνισε:
«Ξεκινάμε από την ακριτική Φλώρινα μία πορεία Νίκης, να οδηγήσουμε τον τόπο αυτόν μπροστά, προς όφελος όλων αδιακρίτως. Αυτός ο πανέμορφος τόπος τόσο της Φλώρινας, όσο και εν γένει της Δυτικής Μακεδονίας, με τα ιδιαίτερα στρατηγικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, μπορεί και πρέπει να καταστεί σημείο αναφοράς στον ευρύτερο Βαλκανικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τα ικανότατα στελέχη από τα οποία απαρτίζεται το ψηφοδέλτιό μας στη Φλώρινα. Καταρτίστηκε με στοιχεία συλλογικότητας, με σκοπό να δώσει ένα πολύ καλύτερο αύριο στην περιοχή. Γεννήθηκε μέσα από τους πολίτες, για τους πολίτες, έτσι ώστε να καταστεί αντάξιο των προγόνων μας. Διαθέτουμε το όραμα, την ευθύνη αλλά και την γνώση και εμπειρία να προσφέρουμε μία Αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο αυτό.»
Συνέχισε την αναφορά του στα στελέχη του συνδυασμού, λέγοντας ότι «διαθέτουν κοινωνική απήχηση και θα δώσουν με ανιδιοτέλεια, καθαρότητα και ευθύτητα τη μάχη για τα στρατηγικά συμφέροντα της περιοχής, μέσα από στενή συνεργασία με τις νέες Δημοτικές Αρχές».
Αναφερόμενος στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, από την ακριτική Φλώρινα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεσμεύτηκε η αυριανή περιφερειακή αρχή του συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» να μην επιβαρύνει τους πολίτες της περιφέρειάς μας με τοπικούς φόρους και τέλη, «κάτι το οποίο, όπως τόνισε, είναι τόσο ουσιαστικό, όσο και σημειολογικό».
Κατέληξε την ομιλία του τονίζοντας ότι «αισθάνομαι βαριά την ευθύνη του συνδυασμού μας για την άμεση πάταξη της ανεργίας στην περιφέρειά μας, ένα θέμα κυρίαρχο και κομβικό για κάθε οικογένεια. Απαιτείται να εξαντλήσουμε κάθε μας ικμάδα, ώστε να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση, αυτά που απαιτούνται αλλά και δικαιούται ο Νομός Φλώρινας. Εύχομαι να φανώ αντάξιος της θέρμης, της ζεστασιάς και ανθρωπιάς που συναντώ σε κάθε γωνία της Δυτικής Μακεδονίας, όπως και σήμερα, εδώ στην πόλη της Φλώρινας»
Την εκδήλωση χαιρέτισαν αρχικά ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Δημήτρης Ηλιάδης, ο Βουλευτής ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Νομάρχης Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας Αθανάσιος Αξιώτης.
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το Συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών» είναι οι κάτωθι:
• Άμπας Βασίλης, Γεωπόνος
• Αντωνιάδης Ιωάννης, Αντινομάρχης
• Γιαννάκης Βασίλειος, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας
• Γιώσκος Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου
• Δημητρόπουλος Νικόλαος, Επιχειρηματίας, Α/Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας
• Ευαγγέλου Χρήστος, Αντινομάρχης και πρώην Δήμαρχος Μελίτης
• Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Φιλώτα
• Θεοδώρου Θωμάς, Φοροτεχνικός – Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ – Αντιπρόεδρος ΕΒΕ Φλώρινας
• Κιοσές Ιωάννης, Ταξίαρχος εν αποστρατεία
• Μούλας Αναστάσιος, Αστυνομικός
• Μπούτσης Βασίλειος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου
• Πάνος Απόστολος, Γεωπόνος
• Παυλίδου Τασούλα, Πρώην Αντινομάρχης
• Σαββίδης Ελευθέριος, Δημοτικός Σύμβουλος Φιλώτα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team