Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία

Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailkarypidis-thod

Αναμένεται η στήριξη του  και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει και επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για τις 13 Περιφέρειες της χώρας και τον Δήμο Αθηναίων, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία επικύρωσε ουσιαστικά τις προτάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Στη διήμερη συνεδρίαση του οργάνου εκφράστηκαν διαφωνίες από την πλευρά της “Αριστερής Πλατφόρμας” κυρίως για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς ως βουλευτής ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είχε προηγηθεί ψηφοφορία επί του τρόπου έγκρισης των υποψηφίων, κατά την οποία επί των παρόντων ψήφισαν 96 μέλη υπέρ του να εγκριθούν όλες οι υποψηφιότητες συνολικά με μια ψηφοφορία και 67 μέλη να εγκριθούν οι υποψηφιότητες ξεχωριστά η καθεμιά.
Κάλεσμα ενότητας για να πάει μπροστά ο τόπος, απευθύνει με την πρώτη δημόσια δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, προαναγγέλλοντας μάλιστα «πρωτοβουλίες συνεύρεσης και κοινής δράσης των δυνάμεων που δεν υποτάχθηκαν, ούτε δείλιασαν, ούτε φοβήθηκαν μπροστά στη λαίλαπα των μνημονίων.»

Η δήλωση Θ. Καρυπίδη
«Η σταθερή και αταλάντευτη άρνηση, σε ό,τι μας παρουσίασαν ως τη μόνη λύση, ήταν μόνο η αρχή.
Από σήμερα, οι δυνάμεις της αμφισβήτησης και της αντίστασης στα προκατασκευασμένα  αδιέξοδα μπαίνουν δυναμικά στο στίβο της ανατροπής και της προόδου.
Ήρθε η στιγμή οι δυνάμεις της δημιουργίας να αναλάβουν μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, την ανόρθωση της Δυτικής Μακεδονίας.
Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά και ταυτόχρονα ευθύνη, που ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας και τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, μου δίνουν τη δυνατότητα να συντονίσω τις δράσεις και τις κοινές επιδιώξεις μας, ώστε ο τόπος να γυρίσει τη σελίδα της απελπισίας και των αρνητικών επιδόσεων.
Με επίκεντρο αυτόν τον κοινό πολιτικό τόπο, αναλαμβάνω πρωτοβουλίες συνεύρεσης και κοινής δράσης των δυνάμεων που δεν υποτάχθηκαν, ούτε δείλιασαν, ούτε φοβήθηκαν μπροστά στη λαίλαπα των μνημονίων.
Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη πορεία για την ανατροπή, όσων και όποιων μας πλήγωσαν, όσων και όποιων μας ταπείνωσαν.
Καλώ τις νέες, τους νέους, όλες και όλους τους Δυτικομακεδόνες:
• Να συμμετέχουν στο κίνημα για την προστασία του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών του τόπου μας.
• Να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια, για την κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου και της χώρας.
• Να διοικήσουμε τους ΟΤΑ με πραγματική διαφάνεια, συλλογικότητα και τοπική δημοκρατία.
• Να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα που τεχνηέντως μας επιβάλουν.
• Να οικοδομήσουμε από κοινού το μέλλον που δικαιούμαστε και θέλουμε.
Όλοι ενωμένοι στον κοινό αγώνα για να πάμε τον τόπο μας μπροστά.»
Σημειώνεται τέλος ότι με βάση σχετική δήλωση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, αναμένεται και η στήριξη των ΑΝ.ΕΛ. της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη. «Θέλουμε να στηρίξουμε ανθρώπους, που είναι αποδεκτοί από τις κοινωνίες, έντιμοι, καθαροί και θα έχουν τη διάθεση να δουλέψουν για αυτό τον τόπο. Θεωρώ πάντως πως θα υπάρχει θετική εξέλιξη», είχε δηλώσει η κ. Μακρή.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

O Μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος Β. Καζάκος στο Top Channel για τα θέματα που δημιουργεί στα εργαστήρια το πλαφόν στα τεστ κορωνοϊού – «Μας βάζει μέσα – εκτιμώ ότι αρκετοί θα σταματήσουν να τα διενεργούν» – Τι λέει για την καταχώρηση των κρουσμάτων στον ΕΟΔΥ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL ο ιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος  και μέλος του ιατρικού συλλόγου Κοζάνης Βαγγέλης Καζάκος ...