Αρχική > Uncategorized > Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ
None

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται την Τετάρτη 25 Μαρτίου το νομό Γρεβενών.
Στην πρώτη επίσκεψή του στον ακριτικό νομό με την ιδιότητα του υπουργού Πολιτισμού, ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει στις 5.30 το απόγευμα το Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Γρεβενών. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο πολιτισμού, το οποίο είχε ανάγκη η περιοχή. Περιλαμβάνει θεατρική αίθουσα χωρητικότητας 380 ατόμων, εκθεσιακό χώρο, συνεδριακό κέντρο και κέντρο νεότητας, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 5,5 εκ. ευρώ. Ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος, δήλωσε ότι «τα Γρεβενά επιτέλους αποκτούν ένα Κέντρο Πολιτισμού, έναν κομβικό πολυχώρο ιδεών, μια εστία που θα στεγάσει το πολιτιστικό δυναμικό του τόπου και θα φιλοξενεί πολύπλευρες εκφάνσεις πολιτισμού, όπως θέατρο, κινηματογράφο, εικαστικά, μουσική, καθώς και κάθε είδους πολιτιστική δραστηριότητα». Πρόσθεσε επίσης ότι «στόχος είναι η κινητοποίηση και αξιοποίηση του καλλιτεχνικού και δημιουργικού δυναμικού του δήμου και της ευρύτερης περιοχής», ενώ τόνισε ότι «το Κέντρο Πολιτισμού, μέσα από τις ποικίλες δράσεις, πρωτοβουλίες και προτάσεις του, εισέρχεται δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου. Θέλουμε οι πολίτες να αγκαλιάσουν τον πολιτισμό, να συμβάλλουν ώστε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους». Να σημειωθεί ακόμη η διαβεβαίωση του δημάρχου, σύμφωνα με την οποία «θα προσληφθεί μόνιμο διοικητικό και καλλιτεχνικό προσωπικό, το οποίο θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάδειξη του πολιτιστικού κέντρου».
Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική εκδήλωση, την οποία θα πλαισιώσουν ο Γιώργος Καραγιάννης (πιάνο) και η καλλιτεχνική διευθύντρια του δημοτικού ωδείου Γρεβενών Μαρία Καραγιάννη (βιολί). Στα εγκαίνια θα παραστούν ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Χρήστος Φώλιας, ο νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες της περιοχής. Ο υπουργός Πολιτισμού Α. Σαμαράς θα φτάσει στα Γρεβενά στις 3.30 μ.μ., προερχόμενος από τα Ιωάννινα, όπου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Στο βαθμό που τα χρονικά περιθώρια το επιτρέψουν θα έχει συναντήσεις με φορείς του νομού Γρεβενών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...