Αρχική > Αθλητικά > ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΣΕ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Α2 ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΣΕ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Α2 ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


ΑΡΙΩΝ-ΑΡΑΧΘΟΣ (2)

Εκδόθηκαν οι Ειδικές Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων 2013-2014 Β” Εθνικής Ανδρών και Α2 Γυναικών. Στην Β΄ Ανδρών θα συμμετέχουν 47 σωματεία, ενώ στην Α2 Γυναικών 36 σωματεία.

Σύμφωνα με αυτές ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων είναι ο παρακάτω:

Β” Ανδρών
Μετά την ολοκλήρωση της Α” φάσης του πρωταθλήματος της Β” Ανδρών, όπου οι ομάδες θα συναντηθούν ανά όμιλο ένας προς όλους σε δύο γύρους, η πρόκριση για την άνοδο στην Α2 Ανδρών θα γίνει ως ακολούθως:

Οι τρεις ομάδες που κατέλαβαν την 2η θέση στους ομίλους 1ος, 2ος, 3ος (3 ομάδες), θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα μπαράζ ένας προς όλους σε ουδέτερη έδρα σε μονό γύρο. Ο νικητής των αγώνων αυτών μαζί με τις τρεις ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στους ομίλους 1ος, 2ος, 3ος (4 ομάδες) θα παίξουν αγώνες μπαράζ ένας προς όλους σε ουδέτερη έδρα σε μονό γύρο. Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης βάσει βαθμολογίας προβιβάζονται στον Νότιο όμιλο (Α” όμιλο) της Α2 Ανδρών 2014-2015.
Αντίστοιχα η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί στους ομίλους 4ος, 5ος, 6ος, που αφορά τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας και οδηγεί σε άνοδο στον Β” όμιλο της Α2 Ανδρών 2014-2015.

 Α2 Γυναικών

Μετά την ολοκλήρωση της Α” φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, όπου οι ομάδες θα συναντηθούν ανά όμιλο ένας προς όλους σε δύο γύρους, η πρόκριση για την άνοδο στην Α1 Γυναικών θα γίνει ως ακολούθως:
Οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στον 1ο και τον 5ο όμιλο θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα. Η νικήτρια ομάδα μαζί με τις ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στον 2ο, 3ο, 4ο όμιλο (4 ομάδες), θα αγωνιστούν σε αγώνες μπαράζ, ένας προς όλους σε ουδέτερη έδρα σε μονό γύρο. Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης βάσει βαθμολογίας προβιβάζονται στην Α1 Γυναικών 2014-2015.

Β ΑΝΔΡΩΝ 

1

-Η Κλήρωση της Β’ Ανδρών θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου

– ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ,  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ΟΦ Ν ΙΩΝΙΑΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛ., ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΑΟ ΛΕΩΝΙΔΑΣ,   ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ,  ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΛΑΜΠ 

-Τα σωματεία ΓΦΣ Παναιτωλικός, ΑΣΑ Αλέξανδρος και ΑΠΣ Ασπίδα Ξάνθης, συμμετέχουν στους αγώνες μπαράζ για συμπλήρωση της κενωθείσας θέσης του ΑΡΗ Θ. στον βόρειο όμιλο της Α2Α.

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Θλίψη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Πέθανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ, καθώς ο θρυλικός προπονητής, Ντούσαν Ίβκοβιτς, πέθανε σε ηλικία 78 ετών, σε νοσοκομείου του ...