Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής στην “καλοκαιρινή εκστρατεία 2014” στο Κοβεντάρειο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής στην “καλοκαιρινή εκστρατεία 2014” στο Κοβεντάρειο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

vivliothiki_kozanis

Ξεκινάει και φέτος η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, σε συνεργασία με το Future Library και την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, την “καλοκαιρινή εκστρατεία 2014” για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Για την διεξαγωγή της εκστρατείας χρειάζονται άνθρωποι δημιουργικοί,  με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες ιδέες, για να συμμετάσχουν στην υλοποίηση της εκστρατείας. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους κάποιοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι.
Η δράση θα τρέξει από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο, με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, προσφέροντας στα παιδιά δημιουργικά «ταξίδια» που θα συμβάλλουν στο να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στις: κ. Ελένη Μαργαρίτη και κ. Κωνσταντίνα Ράπτη, στο τηλέφωνο 2463050435.

Φόρμα συμμετοχής: Αίτηση εθελοντισμού (Παρακαλούμε συμπληρώστε το σε ώρες απασχόλησης)

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team