Αρχική > Uncategorized > ΜΕ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η Ν.Á. ΚΟΖΑΝΗΣ
None

ΜΕ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η Ν.Á. ΚΟΖΑΝΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης στην προσπάθειά της να συμβάλει στο έργο της δασοπυρόσβεσης , προχώρησε στην αγορά και εγκατάσταση πλαστικών υδατοδεξαμενών χωρητικότητας 25 και 10 τόνων σε διάφορες περιοχές του Νομού.
Σε συνεργασία με τους Δήμους και την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι δεξαμενές τοποθετήθηκαν σε δασικές κυρίως περιοχές αλλά και σε κομβικά σημεία για να διευκολύνουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καταστολή και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.
Οι δεξαμενές διαθέτουν κρουνούς 2,5 ιντσών με ταχυσύνδεσμο STORZ, ο οποίος είναι συμβατός με τα πυροσβεστικά οχήματα, έτσι ώστε να μπορούν άμεσα τα πυροσβεστικά οχήματα να αντλήσουν νερό.
Αναλυτικά τοποθετήθηκαν 7 υδατοδεξαμενές 25 τόνων στους Δήμους Βελβεντού, Καμβουνίων, Σερβίων, Σιάτιστας, Τσοτυλίου και στις Κοινότητες Βλάστης και Πενταλόφου. Επίσης 21 υδατοδεξαμενές 10 τόνων στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Αιανής, Ασκίου, Βελβεντού, Βερμίου, Ελίμειας, Υψηλάντη, Ελλησπόντου, Καμβουνίων, Κοζάνης, Μουρικίου, Νεάπολης, Πτολεμαΐδας, Σερβίων , Σιάτιστας, Τσοτυλίου και στη Κοινότητα Λιβαδερού.
Όπως δήλωσε ο Αντινομάρχης Ανάπτυξης Γιάννης Σόκουτης, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των Δήμων, που διατυπώθηκαν στα πλαίσια του ΣΝΟ με θέμα τη πυροπροστασία, βοηθώντας στο έργο των πυροσβεστικών αρχών για την προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team