Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Με επιτυχία και με βραβεύσεις η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας

Με επιτυχία και με βραβεύσεις η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


DSC01883

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας από τον πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Εορδαίας στην κατάμεστη αίθουσα “Splendor” της Πτολεμαΐδας, μέσα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα.
Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος του συλλόγου Λιβέριος Πασχαλίδης, ο οποίος παρουσίασε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του 2013, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας χρονιάς.
Καλή και ελπιδοφόρα χρονιά σε όλους ευχήθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, εξαίροντας το πλούσιο και εποικοδομητικό έργο του συλλόγου αναφορικά με τη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.
Συγχαίροντας το σύλλογο για τη συμβολή του στη διάσωση της εθνικής μας ταυτότητας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Παπαδόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.
Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της καθ’ όλα πετυχημένης εκδήλωσης, η διοίκηση βράβευσε τα 14 παιδιά μελών του συλλόγου, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ενώ καινοτομώντας εφέτος απένειμε τιμητική πλακέτα στο ιδρυτικό και επί πολλά χρόνια διοικητικό μέλος της Ηλία Βούρα, καθώς και στην “Θεατρική Αναζήτηση”, ένα αξιόλογο θεατρικό σχήμα της Πτολεμαΐδας, για τη συνεισφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της Εορδαίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, πολιτιστικών φορέων, μέλη και φίλοι του συλλόγου, ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας αντιστοιχούσε σε μία υπέροχη εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, που φιλοτέχνησε η Ιωάννα Γιαννιού, μέλος του συλλόγου.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

DSC01899 DSC01892 DSC01887 DSC01881 DSC01880 DSC01874

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team