Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Κοπή βασιλόπιτας παρ/τος Π.Ο.Α.Ε.Α Φλώρινας
None

Κοπή βασιλόπιτας παρ/τος Π.Ο.Α.Ε.Α Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11 πμ στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας έγινε με κάθε επισημότητα η κοπή της βασιλόπιτας του παρ/τος ΠΟΑΕΑ Φλώρινας.
Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Θεοφύλακτος Σεχίδης, γνωστός στην κοινωνία του Νομού Φλώρινας και όχι μόνο, για την αέναη δράση και προσφορά του στον κοινωνικό στίβο, μαζί με τα καταξιωμένα του στελέχη στη Διοίκηση της ΠΟΑΕΑ Φλώρινας, παρουσίασε ενώπιον των προσκεκλημένων μια τέλεια προετοιμασμένη και εξαιρετικά πετυχημένη εθιμική εκδήλωση.
Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου υπήρξε κατάμεστη από μέλη και φίλους της οργάνωσης.
Παρόντες, επισήμως προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, ο σεβάσμιος ιερέας παπα-Σωτήρης Παρδάλης, ο Αντινομάρχης κ. Χρήστος Ευαγγέλου, η Αντιδήμαρχος κ. Υβόνη Μπάρα – Κωνσταντάκου, καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Αθανασιάδης.
Μετά το σύντομο, εμπνευσμένο και περιεκτικό, χαιρετισμό του προέδρου της Οργάνωσης κ. Θεοφύλακτου Σεχίδη, καθώς και το θερμό χαιρετισμό εκ μέρους των ανωτέρω επισήμων, ακολούθησε το τελετουργικό μέρος της εκδήλωσης και αμέσως μετά η κοπή της βασιλόπιτας από τον πρόεδρο κ. Θεοφύλακτο Σεχίδη.
Τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης κ. Δημήτριος Αρβανιτάκης στον οποίο έπεσε το φλουρί, τον οποίο και ευχήθηκαν όλοι το Νέο Έτος 2010, να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές επαγγελματικές επιτυχίες.
Μετά την αποχώρηση των επισήμων έγινε εμπεριστατωμένη ενημέρωση στα (60) και πλέον παρόντα στην εκδήλωση μέλη της Οργάνωσης από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Αθανασιάδη , για το έργο και τις δραστηριότητες της οργάνωσης, για τα προβλήματα και τις αδυναμίες των παρ/των της ΠΟΑΕΑ, καθώς και για τα αιτήματα των αντιστασιακών.
Ακολούθησαν ερωτήσεις, δόθηκαν απαντήσεις – διευκρινίσεις και οι πάντες απήλθαν κατενθουσιασμένοι και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την όλη εκδήλωση.
Τέλος ο Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης κ. Ιωάννης Μόμτσης, παρέθεσε στους προσκεκλημένους λιτή δεξίωση στο χώρο της εκδήλωσης «τιμής ένεκεν».
Και η εκδήλωση έληξε με τις καλύτερες για όλους εντυπώσεις.
Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του παρ/τος ΠΟΑΕΑ Φλώρινας.

Απόστολος Αθανασιάδης
Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου
ΠΟΑΕΑ
Δυτικής Μακεδονίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team