Αρχική > Uncategorized > Κατέρρευσε από φωτιά στέγη μονοκατοικίας
None

Κατέρρευσε από φωτιά στέγη μονοκατοικίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σοβαρές ζημίες υπέστη η στέγη μιας αγροικίας στην περιοχή «Γκιόλα» Πτολεμαΐδας, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία άρπαξε φωτιά.
Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν στις 8.30 το βράδυ τρία πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες για δύο ολόκληρες και γύρω στις 10.30 κατάφεραν να κατασβήσουν τη φωτιά.
Σύμφωνα με μια πρόχειρη καταγραφή, οι ζημίες φαίνεται να περιορίζονται στην κεραμοσκεπή στέγη της αγροικίας και στα μονωτικά υλικά της οροφής και υπολογίζονται σε τουλάχιστον 4000 ευρώ.
Η εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αποδίδεται στο τζάκι της μονοκατοικίας, αν και τα ακριβή αίτια εκδήλωσής της αναμένεται να αποσαφηνιστούν στο πόρισμα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας
που διενεργεί ανακρίσεις για το σκοπό αυτό.
Οι ιθύνοντες της Πυροσβεστικής εφιστούν πάντως την προσοχή σε όσους θερμαίνουν τις κατοικίες τους με τζάκια ή θερμάστρες καθώς πρέπει να έχουν να έχουν κατά νου ότι χρειάζονται τακτικά καθαρισμό και συντήρηση των καπνοδόχων.

Ρ.Β.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team