Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εργομετρικές εξετάσεις για τους αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Εργομετρικές εξετάσεις για τους αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


DSC00893

Με στόχο την πρόληψη ορθοπεδικών προβλημάτων στους Αθλητές της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων «πελματογράφισης – ανάλυσης βάδισης».
Στις εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας, βρέθηκε ο ‘’Π’’ καταγράφοντας τη διαδικασία της στατικής και δυναμικής μέτρησης ορθοπεδικού μοντέλου, από τον διακεκριμένο ειδικό γιατρό Νικόλαο Μπουρμπούλη, που εφαρμόζεται σε όλα τα παιδιά.
«Ο έλεγχος αυτός είναι απαραίτητος για τους αθλητές προκειμένου να ανιχνευθούν προβλήματα πλατυποδίας, ανισοσκελίας, σκολίωσης κ.α., μέσω της πελματογραφίας και ανάλυσης με ειδικές κάμερες» διευκρίνισε ο κ. Μπουρμπούλης, τονίζοντας ότι η εξέταση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο ώστε να εφαρμόζεται η συγκεκριμένη αποθεραπεία και να παρακολουθείται η ορθή ανάπτυξη των παιδιών.
Από την πλευρά του ο συνεργάτης και προπονητής της Ακαδημίας Δημήτρης Σπυρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση των παιδιών και για το ενδιαφέρον των γονέων να συνεργαστούν με τον έμπειρο ειδικό γιατρό, πάνω στα ευρήματα των εξετάσεων.
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, που συνεχίζουν τις αξιόλογες πρωτοβουλίες τους, θεωρούν άκρως απαραίτητους αυτούς τους ελέγχους υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τις άλλες εργομετρικές εξετάσεις θα βοηθήσουν στην αθλητική πορεία των παιδιών.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

DSC00895 DSC00894

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τις επόμενες μέρες ο τελικός ανάδοχος για το έργο του φυσικού αερίου στη Φλώρινα – Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης στο δημοτικό συμβούλιο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο τελικός ανάδοχος του έργου της εγκατάστασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Φλώρινα, ...