Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: Γενικό συμβούλιο την Τετάρτη για συμμετοχή στην απεργία της 6ης Νοέμβρη

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: Γενικό συμβούλιο την Τετάρτη για συμμετοχή στην απεργία της 6ης Νοέμβρη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ERGATIKO KENTRO KOZANHS

Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Εργατικού κέντρου το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2013 και αποφάσισε:
1.Την σύγκλιση του Γεν. Συμβουλίου του Εργατικού κέντρου την Τετάρτη 30/10/2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου.
Συμμετέχουν τα προεδρεία των πρωτοβάθμιων Σωματείων της δύναμης μας.
2.Την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. στις 6 Νοεμβρίου 2013 και συλλαλητήριο στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Με βασικά σημεία αιχμής, οι υφεσιακές αδιέξοδες και αντιαναπτυξιακές Κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων και των επερχόμενων νέων μέτρων ή μνημονίων που εξοντώνουν την κοινωνία, και διαλύουν την Οικονομία.
Η εφιαλτική ανεργία και η πλήρης απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, με την εξάπλωση των ευέλικτων μορφών, της μαύρης εργασίας και της αποδόμησης του εργατικού δικαίου και του θεσμού των Ελεύθερων Συλλογικών διαπραγματεύσεων.
Οι διαρκείς παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στα Δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα μέσα από την κατάργηση και παράκαμψη δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών.
Και βέβαια ο νέος υπό κατάρτιση προϋπολογισμός που διαλύει ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, του κοινωνικού κράτους, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και ολόκληρης της κοινωνίας και κυρίως των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.
Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει τις ίδιες αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές, για τους εργαζόμενους αποτελεί μονόδρομο η συνέχιση του αγώνα, τόσο σε απεργιακό επίπεδο όσο και σε δικαστικό.
Ο αγώνας του κάθε εργαζόμενου, συνταξιούχου, άνεργου είναι αγώνας όλων.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team