Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΟΝΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ»
None

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΟΝΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την Πολυθεματική Έκθεση «ΠΟΝΤΟΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ», που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης, επισκέφθηκε τμήμα των μαθητών θετικής κατεύθυνσης, της Β΄ τάξης του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης, συνοδεία του καθηγητή τους κ. Σάββα Θεοδωρίδη.
Την ξενάγηση στους χώρους της έκθεσης πραγματοποίησαν, ο Νίκος Αδαμίδης, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δρεπάνου και συνεργάτης του Καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνου Φωτιάδη, καθώς και η Ιστορικός-Μουσειολόγος, Κάτια Χλιάπα.
Τους νέους και τις νέες του 2ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ιστορία και τη διαδρομή μιας σημαντικής συνιστώσας του Ελληνισμού, ευχήθηκε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν και άλλες τάξεις σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Η Πολυθεματική Έκθεση θα φιλοξενείται στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης μέχρι και τις 5 Μαρτίου, ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο συνεχίζονται τα Σεμινάρια Ιστορίας από τον Καθηγητή Φωτιάδη, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου με θέμα: «Η Παιδεία στον Πόντο» και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου με θέμα: «Ο Ελληνισμός της Ρωσίας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης», στις 6 το απόγευμα.
Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team