Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Επιλέχτηκαν οι «αρεστοί» και όχι οι «άριστοι»
None

Επιλέχτηκαν οι «αρεστοί» και όχι οι «άριστοι»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ορίστηκαν επιτέλους, έξι μήνες μετά τις εκλογές, οι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας, αφού βεβαίως όλο αυτό το διάστημα έμειναν ακέφαλα το δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, τα οποία παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης, τουλάχιστον στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η κυβέρνηση επέλεξε αντί για τους «άριστους» τους «αρεστούς», αφού μετά την κατ’ επίφαση αξιοκρατία με τα βιογραφικά στην περίπτωση των γενικών γραμματέων των υπουργείων, περιφερειών και τους προέδρους των ΔΕΚΟ, τα ηνία των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας, παίρνουν στις κατά το πλείστον πολιτευτές και μη εκλεγέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Με απόφαση της υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιανακοπούλου, διορίστηκαν οι διοικητές των νοσοκομείων σε Μακεδονία – Θράκη και Θεσσαλία, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία σε όλη τη χώρα, αφού είχε προηγηθεί ο διορισμός διοικητών στα μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και στην υπόλοιπη χώρα. Νέοι διοικητές στην Κοζάνη και στη Δυτική Μακεδονία, είναι:
-Στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, ο γεωπόνος Νικόλαος Κίτσιου, ο οποίος διετέλεσε και στο παρελθόν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης.
-Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας η ηλεκτρολόγος μηχανικός Αναστασία Μπούρτζιου, νομαρχιακή σύμβουλος Κοζάνης και υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις δύο τελευταίες εθνικές εκλογές.
-Στο νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου» ο συνταξιούχος γιατρός Χρήστος Γκώγκος, από τα Γιάννενα, με καταγωγή από το Φλάμπουρο Φλώρινας.
-Στο νοσοκομείο Γρεβενών, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Μιχάλης Γαβρίδης, προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Βέροιας.
-Στο νοσοκομείο Καστοριάς ο οικονομολόγος Σταύρος Κατσίλης.
Υπενθυμίζεται ότι διοικητής του «Θριάσιου» νοσοκομείου στην Αττική, διορίστηκε ο πρώην βουλευτής Κοζάνης, Λάζαρος Λωτίδης.
Τοποθετήσεις διοικητών σε προνοιακά ιδρύματα της Δυτικής Μακεδονίας
-Στο Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης και Κοινωνικής Στήριξης Ατόμων με Ειδικές Αναπηρίες Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό, η εκπαιδευτικός Όλγα Μούσιου, υποψήφια στις περασμένες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, δημοτική σύμβουλος του δήμου Φλώρινας.
-Στο Κέντρο παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας, τοποθετείται πρόεδρος ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Χάτζιος.
-Στην Παιδόπολη «Αγία Όλγα» Φλώρινας η Παρία Πρεβεντή.
-Στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Φλώρινας, ο εκπαιδευτικός Κώστας Νεδέλκος.
-Στο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμυνταίου Φλώρινας, ο ψυχολόγος Ευάγγελος Γαλάνης.
Στο μεταξύ, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου έστειλε εγκύκλιο στα νοσοκομεία όλης της χώρας, η οποία περιέχει οδηγίες για τα φαρμακεία των νοσοκομείων, σε μια προσπάθεια να μπει τέρμα στις ανεξέλεγκτες φαρμακευτικές δαπάνες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team