Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Επαναφέρει το αίτημα για μείωση των δημοτικών τελών
None

Επαναφέρει το αίτημα για μείωση των δημοτικών τελών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στο αίτημα της μείωσης των δημοτικών τελών στα άτομα με αναπηρία επανέρχεται ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κοζάνης με επιστολή του προς όλους τους δήμους και κοινότητες του νομού Κοζάνης και ζητά ενημέρωση για τυχόν σχετικές ενέργειές τους
Η επιστολή του συλλόγου των ΑμΕΑ έχει ως εξής:
Αναφερόμενοι στα παραπάνω έγγραφα μας που σας έχουμε αποστείλει για την μείωση των Δημοτικών Τελών σύμφωνα με τον Νόμο 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων παρ. 3 άρθρο 202» θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά με το τι έχετε κάνει και τι προτίθεστε να κάνετε, διότι τα Άτομα με Αναπηρία όπως γνωρίζεται αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση σε μεγαλύτερο βαθμό από όλες τις άλλες κατηγορίες συμπολιτών μας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες και σε οποιαδήποτε ενέργεια σας να μας ενημερώσετε εγγράφως.
Η επιστολή συνοδεύεται με επισυναπτόμενα αντίγραφα του Ν. 3463/2006 παρ. 3 Αρ. 202 που αναφέρεται στις Επιχορηγήσεις, βοηθήματα ή απαλλαγές και μείωση δημοτικών φόρων ή τελών μέχρι το πενήντα τοις εκατό (50%), ή η απαλλαγή από αυτούς για τους απόρους, τα άτομα με αναπηρίες και πολύτεκνους, όπως η ιδιότητά τους οριοθετείται αντίστοιχα από την κείμενη νομοθεσία.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team