Αρχική > Uncategorized > Επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης
None

Επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αρνητικός εμφανίστηκε και χτες ο Αλέκος Αθανασιάδης στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ως βουλευτής.
Σε σχετική ερώτηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σε δημοσιεύματα φέρεται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, απάντησε:
«Θεωρώ ότι ο νομός Κοζάνης έχει πολλά ικανά στελέχη που νομίζω μπορούν να αναλάβουν την περιφέρεια. Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή βουλευτής, δίνω και θα συνεχίσω να δίνω κάποιες μάχες για την περιοχή μου: για τη ΔΕΗ, τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία κ.λ.π. Για όλα αυτά μάχομαι καθημερινά και νομίζω ότι έχω έναν ρόλο. Υπάρχουν στελέχη τα οποία μπορούν κάλλιστα να μπουν στον στίβο, θα στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια για να κερδίσουμε την περιφέρεια, καθώς η περιφέρεια, έτσι όπως έχει συσταθεί με τον Καλλικράτη, έχει να δώσει πολλά στην περιοχή. Είναι αλήθεια ότι η αυτοδιοίκητη περιφέρεια θα λύσει πολλά προβλήματα και θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για τους νεότερους. Είναι μία ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να χάσουμε».

Χ.Β.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team