Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης
None

Επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email




subscribe!





Αρνητικός εμφανίστηκε και χτες ο Αλέκος Αθανασιάδης στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ως βουλευτής.
Σε σχετική ερώτηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σε δημοσιεύματα φέρεται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, απάντησε:
«Θεωρώ ότι ο νομός Κοζάνης έχει πολλά ικανά στελέχη που νομίζω μπορούν να αναλάβουν την περιφέρεια. Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή βουλευτής, δίνω και θα συνεχίσω να δίνω κάποιες μάχες για την περιοχή μου: για τη ΔΕΗ, τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία κ.λ.π. Για όλα αυτά μάχομαι καθημερινά και νομίζω ότι έχω έναν ρόλο. Υπάρχουν στελέχη τα οποία μπορούν κάλλιστα να μπουν στον στίβο, θα στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια για να κερδίσουμε την περιφέρεια, καθώς η περιφέρεια, έτσι όπως έχει συσταθεί με τον Καλλικράτη, έχει να δώσει πολλά στην περιοχή. Είναι αλήθεια ότι η αυτοδιοίκητη περιφέρεια θα λύσει πολλά προβλήματα και θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για τους νεότερους. Είναι μία ευκαιρία την οποία δεν πρέπει να χάσουμε».

Χ.Β.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεραπετρίτης: Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατ. δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca-Οξφόρδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε 4,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraΖeneca», είπε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Μιλώντας ...