Αρχική > Uncategorized > Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα στα γραφεία του «Π»
None

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών Κώστα Γκιουλέκα στα γραφεία του «Π»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα βρέθηκε χθες Πέμπτη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα Μέσα Ενημέρωσης, Κώστας Γκιουλέκας, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Δυτική Μακεδονία προκειμένου να έχει επαφές με εκδότες και ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών μέσων της περιφέρειας, στο πλαίσιο του διαλόγου που ξεκίνησε ενόψει νέας νομοθετικής πρωτοβουλίας για τον περιφερειακό Τύπο.
Ο κ. Γκιουλέκας επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τα γραφεία του «Π» συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Παπαδόπουλο, το βουλευτή Νίκο Τσιαρτσιώνη και το νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή, όπου είχε συζήτηση με τον εκδότη Κοσμά Πουγαρίδη για την κατάσταση που επικρατεί στον περιφερειακό Τύπο, για τα προβλήματα που βιώνουν οι εκδότες της περιφέρειας και τις δυνατότητες ενίσχυσής τους ενόψει της οικονομικής κρίσης.
Ο κ. Πουγαρίδης του εξέθεσε τις απόψεις του για την τροποποίηση του Νόμου για τον Περιφερειακό Τύπο, τονίζοντας ότι πρέπει να ορίζει κάποιο πλαίσιο ώστε να αρθεί ο άνισος ανταγωνισμός και για διασφαλίζει την βιωσιμότητά του.
Ο κ. Γκιουλέκας, αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει ο Υπουργός Εσωτερικών και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στο διάλογο με τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης στην περιφέρεια και την πρόθεση στήριξης του περιφερειακού Τύπου στη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης, με κριτήριο πάντα τη διασφάλιση της ενημέρωσης αφού η ελευθεροτυπία αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της ίδιας της Δημοκρατίας.
Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε επίσης το Ελεύθερο Ραδιόφωνο Πτολεμαΐδας, το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού WEST στην Πτολεμαΐδας και την εφημερίδα Διαφάνεια και αμέσως μετά μετέβη στην πόλη της Καστοριάς όπου επρόκειτο να έχει επίσης συναντήσεις με ιδιοκτήτες τοπικών ΜΜΕ.

Ρ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team