Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
None

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε μία σημαντική πρωτοβουλία «Ώρα της Γης» ,στα πλαίσια της παγκόσμιας συμβολικής δράσης ενάντια στην κλιματική αλλαγή συμμετέχει ο Δήμος Κοζάνης. « Η Ώρα της Γης », μέρος του προγράμματος που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του WWF Ελλάς, θα πραγματοποιηθεί και στην Κοζάνη, στις 28 Μαρτίου και ώρα 20:30 με σβήσιμο του δημοτικού φωτισμού στον Δημοτικό Κήπο, της κεντρικής πλατείας, του κεντρικού πεζόδρομου επί της Ειρήνης καθώς και του καμπαναριού.
Φέτος, η Πρωτοβουλία απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα στον πλανήτη. Μας καλεί να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις ζωές για το μέλλον του πολύτιμου πλανήτη μας.
Ο Δήμος Κοζάνης προσκαλεί λοιπόν όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας σβήνοντας τα φώτα, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 στις 20:30 για μία ώρα σε μία προσπάθεια να σβήσουμε τα φώτα, για να ανάψουμε ένα φως ελπίδας και αισιοδοξίας για τον πλανήτη μας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team