Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ο Δήμος Νέστου

Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ο Δήμος Νέστου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

dimos nestou

Έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παρανεστίου Δράμας και του Δήμου Τοπείρου κατά της πώλησης των μονάδων της ΔΕΗ, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και συγκεκριμένα τα στελέχη του ΣΩ.Π. Συγκροτήματος Νέστου, με νέα εισήγησή τους  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Νέστου, που πραγματοποιήθηκε στις 28/6/2013, απέσπασαν την πλήρη στήριξη, με ομόφωνη απόφασή του, η οποία  τάχθηκε κατά του σχεδίου της Κυβέρνησης για την πώληση των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ και κατ΄επέκταση την πώληση και του Συγκροτήματος Νέστου.

Είναι γνωστό ότι από τον ΥΗΣ Νέστου και μέσα από ένα ανεπτυγμένο σύστημα αρδευτικών καναλιών, αρδεύεται όλος ο κάμπος της Δυτικής πλευράς του Νέστου, που ξεπερνάει τα 200.000 στρέμματα.

Τόσο ο Δήμαρχος, Σάββας Μιχαηλίδης όσο και το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων δήλωσαν αντίθετοι με κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης, που αφορά αυτού του είδους στρατηγικής σημασίας υποδομές της χώρας.

Η διαχείριση του υδάτινου δυναμικού της χώρας  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει σε χέρια ιδιωτών, που αποκλειστικό στόχο έχουν το κέρδος.

Το δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τους εργαζόμενους του Συγκροτήματος Νέστου και συμφώνησαν ότι πρέπει να κατασκευαστεί και το μικρότερο φράγμα του Τεμένους για να ολοκληρωθεί το όλο έργο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Self test: Προσοχή! Αυτοί πρέπει να το κάνουν μέχρι το βράδυ της Κυριακής

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Self test: Χιλιάδες αυτοδιαγνωστικά τεστ πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής προκειμένου αύριο Δευτέρα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι ...