Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Εκδήλωση – ομιλία του συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας για τη Γυναίκα της Βλάστης

Εκδήλωση – ομιλία του συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας για τη Γυναίκα της Βλάστης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


DSC07612

«Αναζητώντας τη Γυναίκα της Βλάστης στο χθες και στο σήμερα» ήταν το θέμα της ομιλίας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» στην καφετερία ‘’splendor’’, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Γυναίκας.
«Σκοπός της εκδήλωσης είναι τα τιμήσουμε την Γυναίκα και ιδιαίτερα την Βλατσιώτισα, που τη χαρακτηρίζουν σημαντικά στοιχεία καθώς είναι από τις γυναίκες που πολεμούν και μάχονται» επεσήμανε η πρόεδρος του Συλλόγου Πόπη Ραφτογιάννη – Μίγγου.
Εισηγήτρια του θέματος ήταν η καθηγήτρια Αγγλικών, που έλκει την καταγωγή της από την Βλάστη Τούλα Λαμπαδάρη – Χριστοδουλίδου, η οποία αναφερόμενη στην Γυναίκα της Βλάστης και στην πορεία της, διευκρίνισε ότι μπορεί να αποτελέσει «πρότυπο» και για την σημερινή εποχή, κυρίως για τον πατριωτισμό της.
«Η ημέρα της Γυναίκας πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα για την πολλαπλή προσφορά της στην κοινωνία» τόνισε η κ. Λαμπαδάρη ευχαριστώντας τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για την παρουσία της και το Σύλλογο για τη θερμή φιλοξενία.
Από την πλευρά της η κ. Βρυζίδου συνεχάρη την Διοίκηση του Συλλόγου και την Ομιλήτρια για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν την ημέρα της Γυναίκας, ενώ έδωσε έμφαση στον σημαντικό έργο της Γυναίκας, που οφείλουμε να σεβόμαστε.
Η όμορφη εκδήλωση διανθίστηκε από μέλη των Τροβαδούρων, που αφιέρωσαν τα καλύτερα διαχρονικά τραγούδια στο άλλο μισό του ουρανού…

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

DSC07611 DSC07615

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team