Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΟΜΜΕΧ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
None

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΟΜΜΕΧ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Eκδήλωση απολογισμού του έργου «ΙΣΟ ΕΠΙΧΕΙΡΩ – Θετικές Δράσεις Υπέρ των Εργαζομένων Γυναικών στον ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε». πραγματοποιεί ο Οργανισμός την ερχόμενη Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18.15 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ
Το έργο υλοποιήθηκε από το ΚΕΚ ΕΟΜΜΕΧ, με χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, στο πλαίσιο του Ε.Π «Ανταγωνιστικότητα & Επαγγελματική Κατάρτιση», Άξονας 5, Μέτρο 1 : «ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ».
Στόχος του έργου «ΙΣΟ ΕΠΙΧΕΙΡΩ – Θετικές Δράσεις Δράσεις Υπέρ των Εργαζομένων Γυναικών στον ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε», είναι η υιοθέτηση από τον Οργανισμό, μοντέλων και προτύπων που ενσωματώνουν πρακτικές Ίσων Ευκαιριών και τον εισάγουν στις Αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, από τη Διοίκηση του Οργανισμού, εκπρόσωποι της Πολιτείας, Βουλευτές-μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων, εκπρόσωποι των κομμάτων, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου ΜΜΕ, Διοικητές Οργανισμών, Πρόεδροι Επιμελητηρίων και Επαγγελματικών Ενώσεων, εκπρόσωποι του ευρύτερου επαγγελματικού και κοινωνικού συνόλου καθώς και το σύνολο του προσωπικού του ΕΟΜΜΕΧ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ενώ κύριοι ομιλητές είναι οι: κ.κ Νικόλαος Αναλυτής, Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα χαιρετήσουν η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης κ. Χρήστος Ζώης. Επίσης, η κα Ευγενία Τσουμάνη, Γενική Γραμματεύς της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, φορέας που χρηματοδοτεί το έργο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team