Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΚΕΒΟ: Απλήρωτοι 7 μήνες οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι” Βοΐου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΚΕΒΟ: Απλήρωτοι 7 μήνες οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι” Βοΐου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

boithia-sto-spiti

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τα αρμόδια Υπουργεία και τους Πολιτειακούς εκπροσώπους απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βοΐου ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. με την οποία ζητά να καταβληθούν τα δεδουλεμένα στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Βοΐου.
«Αξιότιμοι κύριοι,
μετά την πάροδο επτά μηνών από την τελευταία καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», σας γνωρίζουμε ότι διεκδικούμε την καταβολή της αμοιβής των προαναφερθέντων συμβασιούχων.
Οι εργαζόμενοι, επιδεικνύουν ζήλο και αγάπη για το λειτούργημα το οποίο ασκούν, φροντίζουν κι εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ανθρωπιά και υπευθυνότητα.
Η ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. έχει ήδη προπληρώσει για τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων παρά το γεγονός ότι δεν έχει λάβει χρήματα για το πρόγραμμα και απαιτεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα με την καταβολή των δεδουλευμένων.
Η ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. στηρίζει πλήρως το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία και τους Βουλευτές να ενδιαφερθούν, να δώσουν άμεσα λύση, να σταματήσει η κρατική αναλγησία που κρατά ομήρους εργαζόμενους σε καθεστώς φτώχειας κι εξαθλίωσης.
Η ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ. στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και ζητά από την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να αποστείλει άμεσα τα χρήματα για την πληρωμή τους.»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου, γεννημένη στη Χαραυγή Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σήμερα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, η Σοφία Αδαμίδου, δημοσιογράφος του ...