Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > “Γιορτές Πολιτισμού” στο Καρυοχώρι με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

“Γιορτές Πολιτισμού” στο Καρυοχώρι με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

tsaligopoulou

Ο Ποντιακός και Μικρασιατικός Σύλλογος Καρυοχωρίου ο “Πρόσφυγας” διοργανώνει τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Γιορτές Πολιτισμού», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 18, 19 και 20 Ιουλίου.

Οι εκδηλώσεις ανοίγουν την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. με συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου. Προπώληση εισιτηρίων στο περίπτερο του διοργανωτή συλλόγου στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας, σε συνεργαζόμενα καταστήματα και μέσω διαδικτύου και την ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας μας (e-ptolemeos.gr). Σημειωτέον ότι το κόστος του εισιτηρίου για τη συναυλία ανέρχεται στα 7 ευρώ, με προπώληση στα 5€, ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 19 Ιουλίου με ποντιακή βραδιά, με τους καλλιτέχνες Κώστα Θεοδοσιάδη, Δημήτρη Ξενιτόπουλο, Πέλλα Νικολαΐδου και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Στην πολιτιστική βραδιά του Σαββάτου συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Δημήτρης Ιωακειμίδης (λύρα) Πόλυς Σταματίδης (ντραμς), Λάκης Παπαδόπουλος (πλήκτρα), Περικλής Φωλτόπουλος, Ιορδάνης Κελγιαννίδης και Γιάννης Κατωτοικίδης.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο του Καρυοχωρίου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team