Αρχική > Ελλάδα > Για 3,7 εκατ. ευρώ πούλησε το ΚΚΕ τον «902»

Για 3,7 εκατ. ευρώ πούλησε το ΚΚΕ τον «902»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


5774FA0B2DB53D12C70DEABED86221C9

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το ΕΣΡ για την πώληση του σταθμού

Για το ποσό των 3.700.000 ευρώ πούλησε το ΚΚΕ τον «902», με βάση την ενημέρωση του ΕΣΡ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Γιώργου Σούρλα.
Όπως σημειώνει ο κ. Σούρλας το ΕΣΡ «εξετάζει όλα τα στοιχεία σχετικά με τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το πόθεν έσχες για το τίμημα των 3.700.000 € που συμφωνήθηκε να καταβάλει η αγοράστρια εταιρεία για το σύνολο των μετοχών της εταιρείας “ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.”, 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM».
«Εκλήθησαν οι αγοραστές του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902 προκειμένου να ενημερώσουν το ΕΣΡ για όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μεταβίβαση των μετοχών αυτών, ενώ έχουν ήδη οριστεί τόσο ο οικονομικός όσο και ο νομικός σύμβουλος του ΕΣΡ που ερευνούν την υπόθεση αυτή. Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού ελέγχου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για το αν θα εγκρίνει τη μεταβίβαση αυτή ή όχι», προσθέτει.
Με βάση τον γ.γ. Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ακόμη, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζητήματα που τίθενται και απασχολούν την κοινή γνώμη. Για παράδειγμα αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές σε offshore εταιρεία, ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα-αγοραστές και το πόθεν έσχες των χρημάτων που διατέθηκαν για την αγορά.
«Και είναι απαραίτητα όλα αυτά γιατί το μεγάλο ζητούμενο για τους πολίτες είναι η διαφάνεια», κατέληξε.Το ΕΣΡ θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα με θέμα την πώληση του «902», ενώ έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι της εταιρείας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μελών του Συμβουλίου.www.protothema.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ανατροπές στα rapid test εμβολιασμένων ασθενών και συνοδών σε νοσοκομεία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης διευκρίνισε ότι θα βγει νέα απόφαση η οποία θα ορίζει ότι οι εμβολιασμένοι ...