Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Για τέταρτη μέρα στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί της Εορδαίας, ενάντια στις διαθεσιμότητες και απολύσεις

Για τέταρτη μέρα στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί της Εορδαίας, ενάντια στις διαθεσιμότητες και απολύσεις

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ekpedeytikoi_poreia

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους Καθηγητές και Δάσκαλοι της Εορδαίας, πραγματοποίησαν και την Πέμπτη, δεύτερη μέρα της 48ωρης Απεργίας της ΑΔΕΔΥ, συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στην Πτολεμαΐδα.
Οι εκπαιδευτικοί λένε όχι στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες, στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους, τονίζοντας ότι ο αγώνας θα είναι διαρκείας μέχρι τη δικαίωση.
“Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των συναδέλφων η οποία τις πρώτες μέρες άγγιξε το 100/100 παρ’ όλη την οικονομική κρίση μας εξαθλίωση” τόνισε στον “Π” η εκπαιδευτικός σε διαθεσιμότητα Αναστασία Λάτσιου, προσθέτοντας ότι ενωμένοι οι εκπαιδευτικοί Α’ βαθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης της Εορδαίας έστειλαν τα μηνύματά τους προς το Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση, ενώ αναμένονται οι επόμενες αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις, που θα προκύψουν από την γενική συνέλευση της ΟΛΜΕ, όπου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΕΛΜΕ.
Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής εκπαιδευτικός της πορείας, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να εμπιστεύονται μόνο τα Περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας ότι τα Κεντρικά κανάλια απαξιώνουν τον αγώνα των εκπαιδευτικών αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία κατανέμονται ως εξής: 2 στο δήμο Κοζάνης, 2 ...