Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ
None

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΔύο αργυρά και τρία αργυρά μετάλλια, σε δυο παγκόσμιες διοργανώσεις, απέσπασαν οι αθλητές του αθλητικού ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη», οι οποίοι αγωνίστηκαν σε Γερμανία και Σουηδία.
Για άλλη μια φορά στην πόλη Sildenfingen της Γερμανίας και στο πρωτάθλημα της Adidas, η 13χρονη Ειρήνη Μπουράκη κατέκτησε και πάλι στην ανοιχτή κατηγορία το χρυσό μετάλλιο, με την 11χρονη Βασιλική Χρηστίδου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία έως 42 κιλών. Οι δυο αθλήτριες αγωνίστηκαν για πολλοστή φορά στη διοργάνωση της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών Adidas, η οποία ξεχωρίζει για το επίπεδο και το αθλητικό της ενδιαφέρον και συμμετέχουν σε αυτήν κάθε χρόνο, περισσότεροι από χίλιοι αθλητές.
Επίσης το σαββατοκύριακο 14 και 15 Φεβρουαρίου στην πόλη Trellenborg της Σουηδίας, τρεις αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης διακρίθηκαν για άλλη μια φορά σε παγκόσμια διοργάνωση. Πρόκειται για τους Μιλτιάδη Χριστοφόρου (ο οποίος απέσπασε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία έως 37 κιλών), την Ειρήνη Γκανίδου (ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία έως 44 κιλών) και την Γραμματούλα Χρηστίδου (ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία έως 68 κιλών.
Οι αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης, προετοιμάζονται τώρα για την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και δέκα ακόμη αθλητές θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο meeting Βελγίου στο Tae Kwon Do, στις 17 – 18 κ 19 Απριλίου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...